Hij zuchtte naar de felle concurrentie die hij zou aangaan
De Korean Football Federation heeft een volledig onderzoek uitgevoerd naar de K-League van Hanawon-cu in 2021, waarbij alle spelers werden beoordeeld.De test werd uitgevoerd van 17 tot 24 september in een screeningcentrum in elk zalfgebied. In totaal zijn er 1052 in totaal 22 K-League-spelers, coachingstaf en teamstaf, wedstrijdinspecteurs en TSG (technische commissies). De test toonde […]

De Korean Football Federation heeft een volledig onderzoek uitgevoerd naar de K-League van Hanawon-cu in 2021, waarbij alle spelers werden beoordeeld.
De test werd uitgevoerd van 17 tot 24 september in een screeningcentrum in elk zalfgebied. In totaal zijn er 1052 in totaal 22 K-League-spelers, coachingstaf en teamstaf, wedstrijdinspecteurs en TSG (technische commissies). De test toonde aan dat de K-League het seizoen zou openen, omdat alle spelers en league-functionarissen werden beschermd door het risico van corona-19 infecties.
Ondertussen voert het team van de K-League een Corona-19-test uit op de manier waarop het fragmenten testt. Vanaf april zullen vijf spelers per team elk met tussenpozen 스포츠중계 van twee weken worden gescreend en 17 inspecties uitvoeren. De Federatie heeft een corona-19 periodiek onderzoek uitgevoerd met een "uittrekseltest" -methode, zoals die, na het advies van de K League-commissie, dat het uitvoeren van inspecties van andere personen die elke twee weken met tussenpozen worden gescreend, een belangrijke bijdrage zal leveren aan de preventieve bevestiging en vroege ontdekking van asymptomatische infecties. Bovendien is de K-League van plan om de competitie te runnen door een grondig bestrijdingssysteem te bouwen via het Corona-19 Response Handboek van de K-League, dit seizoen na het vorige seizoen. De Federatie en elk team zullen een grondige uitvoering van de regerende regels voortzetten met een doel om veilige competities te runnen.
De onthullingen rond Ki Sung-yong (32 en Seoul) worden steeds meer een modderige strijd. De waarheid is een eend zwaar geworden, omdat de weerleggingen ongehinderd zijn gebeurd.
Het begon met een claim van C en D, een voormalig voetballer, op 24 januari, door een advocaat van de procureur-generaal, Park Ji-hoon, die zei dat hij seksueel werd aangevallen door A-spelers en B, senioren in januari tot juni 2000, toen hij op een basisschool in de provincie Zuid-Jeolla woonde. Een van hen heeft een grote golf veroorzaakt door te zeggen dat A-spelers een sterspeler zijn van de nationale ploeg die onlangs het Metropolitan District is binnengegaan. Hoewel ze niet bepaalden wie de speler was, merkten velen op dat de A-spelers Kyung-yong waren.
Kissung-yong bleef ook stil. "Ik heb het bevestigd aan mijn eigen persoon en bevestigd dat het niets te maken heeft met de rapporten," zei C2 Global, het managementbedrijf van Kissung-yong op dezelfde dag. "We zullen ook geen juridische reacties hebben op de schade die is veroorzaakt door stigma's en de schade die in de toekomst kan worden veroorzaakt," zei hij. "Ik denk niet dat ik een woord nodig heb," zei Ki Sung-yong op 25 oktober via zijn sociale netwerkdienst (SNS). De rapporten hebben niets met mij te maken. "Ik denk dat het niet waar is, maar ik besefte dat het een serieus probleem was dat het voetballeven en het leven van mijn familie bedreigt. "Ik zal je dwingen om actief te reageren zonder te worstelen."
In deze periode is een omkering ontstaan ​​om te ontdekken dat C en D, die als slachtoffers werden beschouwd, dezelfde schoolgewelddadigers waren tijdens de middelbare school, via internetgemeenschappen. In dit proces werd de telefoongesprek onthuld tussen Park, C en D en zei dat ze geen onthulling wilden, en het bleek dat er een 'interne' was tussen de advocaten en de publieke opinie.
Maar de onthulling, die dacht dat het zou eindigen, kwam opnieuw in een omkering toen Park op 26 oktober een openbare verklaring aflegde over het bewijsmateriaal dat hij via een persbericht had verkregen. "Het bewijs is voldoende en duidelijk", zei Park. "Dit bewijs is bedoeld om niet alleen de clubs van de persoon of de club te onderwerpen om de minimale persoonlijkheid van de speler te beschermen. "Als de immoraliteit van de spelers van Ki Sung-yong doorgaat, kan de winst niet worden vrijgegeven.""We erkennen alle geweld op school die ze in 2004 hebben gepleegd en verontschuldigen ons voor de slachtoffers", zei C en D over de controverse over de daders van de twee betrokkenen. "Het is echter een grondig onderzoek dat zowel C als D strenge discipline en straf hebben gekregen," zei hij.
Het gevecht is een frontale strijd geworden, waardoor het team van Ki Sung-yong in Seoul ook onrustig is. Hoewel het lijkt alsof de cast tot 25 december een gewicht heeft opgeleverd aan de wedstrijd van Ki Sung-yong, blijven de menigtes worstelen om opnieuw te protesteren. Het is niet gemakkelijk om te zien of de club de verdenkingen toegeeft, omdat het voorzichtig is om spelers te laten vertrekken die niet zijn verdacht.Seoul heeft de openingswedstrijd van de K-League 1 2021 in Hyundai en Hanawon-kyu, Noord-Jeolla op 27 juli.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다