Son Heung-min heeft een persoonlijk record van Park Ji-sung en Cha Bum-keun, de pioniers van het Europese voetbal,
De vervangende starter kwam weer op de heuvel. Het was een proefwedstrijd, dus er werd een mogelijke elegante scène geregisseerd. Kim Kwang-hyun werd op 4 augustus geselecteerd voor een proefwedstrijd tegen de New York Mets in Roger Dean Stadium in Petter, Florida. Kim Kwang-hyun pakte slechts één uitweg terwijl hij in de eerste inning vier […]

De vervangende starter kwam weer op de heuvel. Het was een proefwedstrijd, dus er werd een mogelijke elegante scène geregisseerd.

Kim Kwang-hyun werd op 4 augustus geselecteerd voor een proefwedstrijd tegen de New York Mets in Roger Dean Stadium in Petter, Florida.

Kim Kwang-hyun pakte slechts één uitweg terwijl hij in de eerste inning vier hits en drie vrije lopen scoorde. Hij gaf de eerste slagman Kevin Pilar een derde honkslag, en werd vervangen door een hit voor J.D. Davis, een vrije loop voor José Martinez, een opeenvolgende hit voor Lewis Giyome en Thomas Nido. Er waren 27 pitchers. Mike Silt werd zelf op de heuvel geplaatst en Kim Kwang-hyun werd vervangen door Angel Rondon. Rondon blokkeerde Albert Almorra Jr. en Malex Smith voor de behandeling van bumpta's en de extra blinde punten van Kim Kwang-hyun.

Maar Kim Kwang-hyun is in de tweede 스포츠중계 inning opnieuw op de heuvel gekomen en heeft de relais in paniek gebracht. Het is een proefwedstrijd, dus het is mogelijk.

Kim Kwang-hyun sloeg Francisco Alvarez met een strikeout, maar slaagde er niet in om Kevin Pila een vrije worp te geven en de derde honkslag van zijn vorige slagman te wreken. Shilt werd opnieuw op de heuvel geplaatst en Kim Kwang-hyun regisseerde een serieuze scène met de titel 'Twee keer vervangen op de eerste dag'. Pila maakte een stijging van het punt van Kim Kwang-hyun door de groeven te slaan tijdens het verlies van St. Louis linkse Austin Dean.

Kim Kwang-hyun's laatste prestatie was 2/3 innings, 4 hits (3-runs) 2 vrije lopen, 2 strikeouts. De pitching was 39, die slechts 35 geplande punten overschreed.

"World Class" Son Heung-min (29, Tottenham) is in Azië in de top van de wereld.

De Indiase pers, Hindoestaanse Times, noemde Son Heung-min's speelprijs in een artikel op 1 januari: "Is Son Heung-min de beste Aziatische speler in Europa?"De recente prijs van Son Heung-min als de beste Aziatische speler in Europa kan worden genoemd.

"Song Heung-min won de Puscas Award voor Gilju Golo op 7 december 2019 in Bunley Game, en de Koreaanse repetities die het doel uitzenden, zouden waarschijnlijk uit de lucht vallen. "Iedereen die dit doel heeft gezien, zal een fan zijn van Son Heung-min," zei de FIFA. "Het is het mooiste doelpunt van het jaar."

"Song Heung-min werd de beste Aziatische speler in 2020," zei de krant. In Korea is hij een rockster. De club waar Son Heung-min bij hoort, wordt een nationale club in Korea. Son Heung-min lijdt altijd aan een doodsoorzaak voor fans uit Korea, en Son Heung-min rijdt (niet rood) een zwarte Ferrari-sportwagen, omdat rood een symbool is voor rivaliserende Arsenal, "voegt eraan toe.

Son Heung-min gaat verder dan zijn persoonlijke records van Park Ji-sung en Cha Bum-keun, de pioniers van het Europese voetbal.Maar Son heeft nog steeds de beslissende win-win-carrière die het team naar Europa leidt, waardoor het niet goed is voor Cha Bum-keun en Park Ji-sung.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다