smaak gevoel Ik hou van cocktails en combinaties gemaakt van snacks
Overdag koffie, 's nachts tails, heerlijke snacks. Ik ging naar Gangnamba waar ik ervan kon genieten. Ik ben de enige die daar ooit is geweest. Beroemd om zijn leven. Ik vond het leuk om van die cocktail te genieten. Ik heb koffie klaargemaakt. Dus ik ga niet naar de stad. Het was een leuke plek […]

Overdag koffie, 's nachts tails, heerlijke snacks. Ik ging naar Gangnamba waar ik ervan kon genieten. Ik ben de enige die daar ooit is geweest. Beroemd om zijn leven. Ik vond het leuk om van die cocktail te genieten. Ik heb koffie klaargemaakt. Dus ik ga niet naar de stad. Het was een leuke plek om te spelen. Het is gebaseerd op een vintage muur en het is eenvoudig en de stemming is om me af te vragen of ik bij de ingang van de universiteit van Seoul was. Ik voel me comfortabel om te gaan, maar met moderne netheid kan het ook te ver gaan. 'S Nachts komt neonsigne uit. Ik denk dat ik het gemakkelijker vind dan overdag, bars op de begane grond en koffie. Hier kunnen we genieten van wijn. Nee, er zijn 30 tails. In een zinkende sfeer, met de lichten van het paarse systeem, is het goedkoop om van de trap naar de top te genieten, vol met heupposters, daar beneden en daar staan ​​en daar staan ​​dat is gevormd, en zodra ik naar beneden ga met de hipmuziek van het binnenland, voel ik ... een zilveren, luxueuze sfeer zoals de club. Er waren veel leuke liedjes zonder de onderbreking van de zilveren ruimte, zwarte en witte toon, en de stoelenpartijen. Het is een goede plek. De multiculturele ruimte, Saudis, is open. Elke zondag is gesloten. Ik kan de deur open tot de ochtend, dus ik denk dat je wilt bezoeken. Elke tafel heeft een blikje. Over het algemeen is de tafel samengesteld. Het is voorbij. Het is goed om te dateren. Er moet een tafel vlak voor de toonbank staan. Je zult het waarschijnlijk niet zien. Je kunt maar beter kijken. Het was goed in de bar, met posters in heupstijl en frames en andere baby's, versierd met een van zijn rekwisieten. DJ's voor de straalprojector lijken dezelfde ruimte te hebben. Het feest waar we naar uitkijken. Ik wil 강남풀싸롱 opnieuw bezoeken. De werking van de cocktailproductie is heupgewricht. Het is spannend om met muziek te spelen. Een tail bestaande uit een gematigde prijs. Dat soort cocktails is zo goed dat ik geen wijn, bier en andere dranken zie, zoals de verlichting van het violetsysteem, die op verschillende manieren worden getoond. Er zijn veel sensuele ontwerpverlichting. De spiegelballen zijn gevuld met heupgevoelens. Er zijn ook verschillende feesten. Het is een leuke plek, maar als de DJ en het artiestenfeest op zaterdag gaan, dan kunt u het instagram bekijken. Het is goed om te bezoeken. Het menu dat u kunt genieten in het café tijdens de week, wodka, bier en vele nachten entertainment. De meest voorkomende honderdstaarten. Er zijn tegenwoordig veel mensen, er zijn pizza's, bitches en buffels voor ths. U kunt kiezen volgens het symbool. De sfeer was ook sfeer, maar de smaak van het eten was ook fundamenteel. Het menu van Gangnam pubI was mooi en had een uitlaat geïnstalleerd. De kleur van de basisstaartpitch-kruising, Blue Hawaii, briket, lichtgevende tails, ik ben als een zelf--Geplateerd visueel. Gebrande munitie is gemaakt van gebakken bladstroop in een oven met noten. Gebakken in een vat, uitgekomen. En kaneelpoeder is bovenop. Je kunt een kleurrijke smaak voelen.In een charmante cracker met een saaie smaak... is het heerlijk om het op te zetten.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다