een passende lijn te overwegen
De financiële autoriteiten zijn bezig met het beheer van de schuldenlast van huishoudens, die gepland is om volgende week te publiceren. Hoewel de stijgende schuldenlast van huishoudens moet worden verhoogd, wordt de stem luider dat de leningen van jonge en reële eisers moeten worden vrijgegeven. Volgens de financiële sector op 17 april is de Financial […]

De financiële autoriteiten zijn bezig met het beheer van de schuldenlast van huishoudens, die gepland is om volgende week te publiceren. Hoewel de stijgende schuldenlast van huishoudens moet worden verhoogd, wordt de stem luider dat de leningen van jonge en reële eisers moeten worden vrijgegeven.

Volgens de financiële sector op 17 april is de Financial Commission van plan om uiterlijk in april een plan voor het beheer van de schulden van huishoudens aan te kondigen, omdat de schuldenlast van huishoudens 100 procent van het bruto binnenlands product (bbp) bedroeg en de groei ook afnam.

Volgens de gegevens van het Korea Institute of Finance van Korea over de verandering van de totale schuld en de sectoriële schulden, bedroeg de schuld van huishoudens in het tweede kwartaal van vorig jaar 98,6 procent. Het gemiddelde van 63,7 procent in de wereld en het gemiddelde van 75,3 procent in ontwikkelde landen. De groei van de schuldenlast van huishoudens, die 4 tot 5 procent vóór Corona19 was, steeg vorig jaar tot 8 procent.

Hong Nam-ki, vice-premier en minister van Strategie en Financiën, woonde vorige maand een speciale commissie bij voor de begroting van de Nationale Assemblee en zei: "De leningen van huishoudens zijn toegenomen om de crisis in Corona te overwinnen." "We zullen het eind maart afzonderlijk publiceren als we een plan hebben om de schuldenlast van huishoudens te beheren."

De Financial Commission overweegt de totale terugbetalingsratio van de schuldenlast (DSR) per week te wijzigen; momenteel beheert DSR de beheersindicatoren met een gemiddelde (40%). De bank heeft meer dan 40 procent van de leningen uitgevoerd voor de vergoedingsgemiddeldehouders, die de mogelijkheid hebben om de schulden te verminderen als alle aandelen dezelfde DSR-regelgeving hebben. Het doel is om de schuldstijging te verhogen naar het niveau van 4%.

Sommigen wijzen erop dat de DSR-regelgeving schade kan toebrengen aan jongeren, omdat ze waarschijnlijk niet in staat zijn om leningen uit te voeren vanwege een gebrek 폰테크 aan inkomen, zelfs als ze een foutfactor zijn.

De financiële autoriteiten overwegen momenteel om de looptijd van de beleidshypotheken (de hypotheek van woningen) uit te breiden tot 40 jaar voor jonge en nieuwe vrouwen en om de DSR te berekenen als gevolg van het toekomstige inkomen van jonge mensen. Er zijn ook voorstellen om de totale schuldvergoedingsratio (DTI) te verhogen die alleen aan de burgers en de reële vraag wordt toegekend en om het oplosmiddel van de hypotheekverhouding (LTV) van 10%punt naar 20%punt te verhogen of de toepassingsvereisten te verbreden.

De regerende partij beweert dat de financiële regelgeving moet worden vrijgegeven aan de huiseigenaars en jongeren na de verkiezingen van 7 juli. "De maatregelen voor niet-huishoudens, jongeren, pasgetrouwden en werknemers moeten een beetje meer worden geseminariseerd", zei Choi In-ho, de belangrijkste vertegenwoordiger van de Democratische Partij, kort na de vergadering van de noodcommissie van de partij op 9 september. "De financiële sector (de verordening) zal waarschijnlijk enigszins worden versoepeld, met betrekking tot het creëren van voorwaarden voor huisvesting en jeugd."

Hoewel de leningen zijn verzonnen, is de drempel voor de vergissingen in een "dilemma" -beleid dat moet worden verlaagd. Als de leningenregelgeving te veel of te weinig voordelen voor de vergissing biedt, wordt het geconfronteerd met kritiek dat het 'de woonladder heeft geschopt'. Als het niveau van de versoepeling van leningen groter is, zal het de manier waarop de schuldenlast van huishoudens wordt beheerd ondermijnen.

Het verminderen van de jeugdlening kan het risico lopen om de vastgoedkooppsyche te raken die de stabiliteit behoudt. Volgens de Financial Supervisory Service was 46,3 procent van de nieuwe hypotheekleningen die vorig jaar werden behandeld door de zes grootste gemeentelijke banken die onder de 40 jaar waren. De reden waarom de beweging van de "Yeongsuk" (de klinker tot de ziel) in het centrum van 20 en 30 waarschijnlijk zal worden gereproduceerd, zoals in juli vorig jaar, toen het aantal appartementen in Seoul het meest werd geteld in de jaren dertig, omdat de versoepeling een jonge man is.

Een ambtenaar van de gemeentelijke bank waarschuwde dat het vrijgeven van de regels zeker zou helpen bij het opzetten van mijn eigen huis voor de jeugd, maar dat het een verkeerd signaal zou kunnen geven aan de vastgoedmarkt die de prijs heeft geprobeerd te grijpen door de regels.

De voorzitter van het Financieel Comité, Eun Sung-soo, is van mening dat hij zich bezighoudt met de clausule."Het is tegenstrijdig dat we de schulden van huishoudens stabiel verminderen en de leningen van jongeren flexibeler maken", zei Eun tijdens een ontmoeting met verslaggevers.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다